Boyut : 23.8 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması:
.NET Framework 2.0 Service Pack 2,
.NET Framework 2.0’ın çıkmasından sonra bulunan ve müşterilerin bildirdiği sorunlarla ilgili birikimli ve kapsamlı güncelleştirmeler sağlar. Ayrıca, bu sürüm .NET Framework 3.5 Service Pack 1 için performans iyileştirmeleri ve özellik desteği ön koşullarını sağlar.
Lütfen Sistem Gereksinimleri bölümünde bu dağıtım paketi için desteklenen işletim sistemlerini inceleyin. Microsoft Vista ile ilgili güncelleştirmeler ve Microsoft Windows 2008 güncelleştirmeleri, tam .NET Framework 3.5 service pack 1 sürümüyle birlikte dağıtılmaktadır.
.NET Framework Sürüm 2.0 yeniden dağıtılabilir paketi, .NET Framework'ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir.
.NET Framework sürüm 2.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar.
Sistem Gereksinimleri:
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Server 2003; Windows XP
Windows Installer: Windows Installer 3.1 veya üstü (Önerilen)
Internet Explorer: Internet Explorer kullanıyorsanız, bu durumda Internet Explorer 6.0 veya üstü gerekir
Yazılım: .NET Framework 2.0 Service Pack 2’yi yüklemeden önce Windows Server 2000 SP4 üzerine
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güvenlik güncelleştirmesini yükleyin.
İşlemci: 400 MHz Pentium işlemci veya dengi (En az); 1 GHz Pentium işlemci veya dengi (Önerilen)
Bellek: 96 MB (En az); 256 MB (Önerilen)
Sabit Disk: En fazla 500 MB kadar boş alan gerekebilir
CD veya DVD Sürücüsü: Gerekli değil
Ekran: 800 x 600, 256 renk (En az); 1024 x 768 yüksek renk (çözünürlüğü), 32-bit (Önerilen)